Vanliga frågor

 Vilka riktar sig ArtistLab’s kurser till?

Kurserna är utformade för att passa både nybörjare och konstnärer som jobbar professionellt med sitt konstnärskap med utställningar osv.

Som nybörjare får du värdefulla kunskaper som gör att du redan från början kan utforma ditt konstnärskap på ett sätt som gör din utveckling mer effektiv och kreativ.
Om du redan har gått en konstkurs eller en konstnärlig grundutbildning så är Artistlab’s kurser ett optimalt fortsättningssteg.

Om du redan arbetar mer professionellt med din konst får du fördjupade kunskaper i arbetsmetoder och arbetsprocesser som ökar din professionalitet i konstnärskapet och den konstnärliga kvalitén på din konst.

Notera att kurserna inte fokuserar på allmänna kunskaper i teknik!

  Kan jag ångra mitt köp?

På våra digitala kurser gäller inte ångerrätten. Detta i enlighet med distansköpslagen 2 kap.§11.11 Undantag från ångerrätten. Genom godkännande av köpevillkoren (vilket krävs förköp) accepterar du att ångerrätten inte gäller.

Vid köp av Handledningsprogrammet och Handledningsträff gäller 14 dagars ångerrätt innan kursstart. Om du ångrar ditt köp kontakta oss så fort som möjligt inom 14 dagar.

  Varför behöver jag registrera ett konto?

För att kunna köpa en kurs hos ArtistLab måste du registrera ett konto som du kan logga in med. Genom registreringen får du tillgång till kursen.

Du kan även registrera ett konto och genomföra köpet senare.

  Kan jag själv bestämma när jag startar min onlinekurs?

Du har tillgång till kursmaterialet under 12 månader med start från köptillfället.

  Kan jag pausa kursen?

Det går tyvärr inte att pausa kurserna. Tillgången till kursmaterialet på 12 månader är för att du ska ha god tid på dig att jobba med kursinnehållet, och att du samtidigt har möjlighet att ta pauser och avbrott för exempelvis semester.

  Får jag dela mitt inlogg och kursinnehållet med andra?

Dina inloggningsuppgifter är personliga och kan inte överlåtas och du kan inte ”dela” ditt inlogg med andra. Allt kursmaterial är skyddat av upphovsrätten och får inte spridas vidare. Vid missbruk kan ditt konto komma att stängas av och en polisanmälan om intrång i upphovsrätt kan bli aktuell.

  Hur kan jag ändra mina cookieinställningar på plattformen?

När du vill ändra ditt val av cookies kan du navigera till din profilsida som finns under MINA SIDOR. Väl där klickar du på knappen "Ändra" som finns under ditt namn. Navigera sedan till fliken för integritetsinställningar och gör dina personliga val. Klicka sedan på "Spara". Där hittar du också avancerade integritetsinställningar.

  Hur avslutar jag min registrering och mitt konto hos ArtistLab Academy?

När du vill avsluta din registrering och ditt konto hos ArtistLab Academy kan du navigera till din profilsida som finns under MINA SIDOR. Väl där klickar du på knappen "Ändra" som finns under ditt namn. Navigera sedan till fliken för integritetsinställningar och klicka på "Avancerade integritetsinställningar", sedan på "Ta bort mitt konto". Klicka på "Spara".